A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні мешканці Степанівської громади! 

Дата: 14.09.2022 10:09
Кількість переглядів: 222

З приходом осені ми знову стаємо свідками того, як розповсюдження коронавірусної інфекції набирає стрімких обертів. Стає невтішною ситуація як в Україні загалом, так і в Роздільнянському районі зокрема. Маємо підтверджені випадки і в нашій громаді.

Звертаюсь до кожного свідомого мешканця сільської ради: подальша ситуація залежить від кожного з нас, від нашої відповідальності. Сьогодні дотримання елементарних заходів гігієни є тими простими методами, які допоможуть уникнути зростання захворюваності. Регулярно мийте руки чи обробляйте спиртовмісним засобом, дотримуйтесь правил респіраторної гігієни, по можливості, не чіпайте руками очі, ніс і рот, дотримуйтесь дистанції в громадських місцях. Якщо відчуваєте, що захворіли – залишайтесь вдома та повідомте лікаря.

Нагадую про необхідність захистити себе, зробивши щеплення. Адже вакцинація – це єдиний ефективний спосіб зменшити ризики госпіталізації та смерті внаслідок коронавірусної хвороби.

У цей, і без того складний, час ми просто зобов’язані не допустити зростання статистики захворюваності на COVID-19. Таким чином ми всі разом допоможемо нашим медикам, які цілодобово працюють у непростих умовах, які зараз борються за найдорожче – життя та здоров'я наших захисників. А значить – таким чином ми зробимо свій вклад у майбутню Перемогу!

Сподіваюся на ваше розуміння і свідому громадську позицію. 

Бережімо себе та своїх близьких! Бережімо Україну!

З повагою Наталія БАРАНЕНКО, Степанівський сільський голова


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень