A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

17 вересня професійне свято відзначають працівники служби надзвичайних ситуацій

Дата: 16.09.2022 09:38
Кількість переглядів: 364

У цей непростий для нашої держави час, у воєнний час, внесок українських рятувальників в майбутню Перемогу просто неоціненний. Вони допомагають боротися з руйнівними наслідками ворожих бомбардувань, на їх плечах лежить місія з порятунку людей, розмінуванню территорій, пошуку постраждалих під завалами та іншими загрозами, які важко перерахувати. Але мета у них одна-єдина - зберегти якомога більше життів.

Дорогі наші рятівники! Ваші благородство, мужність і самовідданість допомагають вам рятувати всіх, хто потрапив у біду або став жертвою стихійного лиха. Дякуємо вам за врятовані життя і здоров'я людей, професіоналізм і силу духу.

Бажаємо вам відмінного здоров'я, адже від нього часто залежить чиєсь життя, гарного настрою і побільше спокійних чергувань, адже якщо у вас не лунає сирена - значить і в нас все спокійно. Нехай у родинах панує мир та любов, благополуччя та радість, а кожен наступний день приносить лише позитивні події. Віримо, що завдяки таким, як ви, - мужнім, сміливим, відданим своїй непростій професії українцям - ми дуже скоро святкуватимемо найбільше свято нашої країни – Перемогу над рашистським окупантом!

Слава Україні!

З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень