A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Другого жовтня – День Територіальної оборони України

Дата: 02.10.2022 11:36
Кількість переглядів: 345

Щорічно, з 2020-го року, в першу неділю жовтня в Україні відзначають своє свято бійці Територіальної оборони. З 1 січня 2022 року сили Тероборони почали функціонувати як окремий рід військ ЗСУ.

В нинішніх умовах війни з росією складно переоцінити внесок воїнів тероборони в обороноздатність нашої країни. 24 лютого показало готовність громадян країни захищати свою землю від окупантів на будь-якому рівні – від маленького села до мегаполісу люди ставали на сторожі спокою і порядку, в будь-яку хвилини готові дати бій і відбити свою землю.

Мужні, чесні, відовідальні, сильні та відважні — тільки кращі з кращих склали присягу в лавах Збройних сил України. Ми пишаємось, що сьогодні до лав Територіальної оборони входять і чоловіки нашої громади, які з перших тривожних днів війни проявили готовність захищати нашу Батьківщину від підступного ворога. Дякуємо кожному з вас!

У святковий день ми бажаємо вам спокійного мирного неба над головою, заслуженого підвищення по службі та якнайшвидшого повернення до звичного життя. Нехай Господь Бог береже вас! Нехай янгол-охоронець буде поруч у тривожну хвилину.

Слава Україні! Слава кожному захиснику нашої Батьківщини!

З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень