A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Триває ремонт під’їзної дороги до Плавневого

Дата: 05.10.2022 11:01
Кількість переглядів: 228

Сьогодні ми є свідками того, як рашистські окупанти намагаються стерти наші села та міста, знищити всю інфраструктуру, яка створювалась роками заради нашого комфортного життя та затишку. Але ми всіляко показуємо, що ми – нація нескорених та незламних. Підтримуючи наших захисників та допомагаючи їм, Степанівська сільська громада продовжує напружено працювати в тилу, волонтерити, надавати прихисток вимушеним переселенцям тощо. 

Наразі на території громади тривають роботи з грейдерування, профілювання, підсипання щебеневою сумішшю та трамбування дорожнього полотна ділянки автошляху, що сполучає село Плавневе (Гаївський старостинський округ) з трасою Р-33 (С161929 /Р-33/-Плавневе). Це автомобільна дорога загального користування місцевого значення, яка знаходиться на балансі державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг». Із сільського бюджету було виділено 800 тисяч гривень субвенції на ці роботи, які якісно та оперативно виконує організація ТОВ «Прогдорбуд».

Хід проведення робіт контролюють Степанівський сільський голова Наталія Бараненко, староста старостинського округу № 2 Світлана Закревська та начальник управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій сільської ради Ігор Романенко.

На прохання сільського голови працівники підрядної організації також прогрейдерували центральну вулицю села. 
Зазначимо, що у Плавневому, яке є одним із найвіддаленіших сіл громади, таке облаштування автошляху відбувається вперше, тож радує, що мешканці цього села відчують позитивні результати реформи децентралізації. 
Тож, працюємо далі на Перемогу та на покращення якості життя наших мешканців.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень