A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вчительське свято - свято вдячності

Дата: 05.10.2022 17:59
Кількість переглядів: 245

Щороку в першу неділю жовтня ми вітаємо наших педагогів з Днем працівників освіти України. Сьогодні, 5 жовтня, відзначається Всесвітній день вчителя. З нагоди цих свят у Степанівській сільській раді відбулись урочистості. 

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради Наталія Матраницька нагородила грамотами Департаменту освіти та науки Одеської обласної військової адміністрації директора Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти Ларису Бойченко і вчительку математики Степанівської загальноосвітньої школи Олену Куліковську. 

Грамоти сільського голови Наталії Бараненко та чудові осінні квіти були вручені кращим з кращих представникам освітянської когорти нашої громади: заступниці директора з виховної роботи, вчительці історії Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олені Філь, заступнику директора з навчальної роботи, вчителю історії Яковлівського ОЗЗСО Сергію Голдаєву,  заступниці директора з виховної роботи, вчительці української мови та літератури Яковлівського ОЗЗСО Марині Топчук, вчителю математики Яковлівського ОЗЗСО Валентині Соловйовій, педагогу-організатору, вчительці історії Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Анастасії Армаш, вчительці початкових класів Павлівської ЗОШ І ступеня Катерині Барановій, вчительці географії Яковлівського ОЗЗСО Тетяні Дворжак.

Вчительська робота – це справжнє покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо нашим освітянам за душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо міцного здоров'я та мирного неба!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень