A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні мешканці Степанівської громади!

Дата: 10.10.2022 10:05
Кількість переглядів: 123

Страшна війна, яку розпочала проти нас російська федерація, кардинально змінила життя кожного українця. Втрати зростають з кожним днем, не припиняються знущання над нашим народом. Але ми тримаємось, ми, як ніколи, згуртувались і об’єднались заради спільної мети – Перемоги над рашистським окупантом. 

Попереду зима, яка стане ще одним непростим випробуванням для кожного з нас. Особливо для тих, хто втратив свої будинки, квартири, все майно, нажите роками. Найважчою ця зима буде для жителів окупованих та деокупованих територій, адже у розбитих містах та селах відсутнє газопостачання, електрика та навіть з питною водою ситуація буває непростою. Ці території постраждали, бо собою закрили нас, саме завдяки їм ми маємо мирне небо над головою, нас не беруть в полон, над нами не знущаються. Ми повинні цінувати це і зробити все, від нас залежне, щоб допомогти постраждалим від обстрілів та інших випробувань війни. Сьогодні тисячам людей з Миколаївської, Харківської, Запорізької, Херсонської, Донецької, Луганської областей немає де зимувати. Більшість з тих, хто зараз шукає прихистку, не хочуть полишати рідної країни, бо мріють якнайшвидше повернутися додому. А ще вірять, що в таких мирних регіонах, як наш, їм знайдеться місце для тимчасового перебування. 

Звертаюся до кожного мешканця нашої громади, який має можливість тимчасово прихистити у себе вимушених переселенців: будь ласка, повідомляйте про це до сільської ради та старостатів, залишайте свої координати. 

Нагадую, що держава підтримує тих, хто надає житло переселенцям. З 1 жовтня українці, які прихистили у своїх домівках внутрішньо переміщених осіб, отримуватимуть близько 900 грн на місяць на кожного переселенця. 
Вірю та впевнена, що наша громада багата на небайдужих людей, які з розумінням та співчуттям поставляться до нашого спільного горя. Так ми разом наближатимемо нашу Перемогу.

З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень