Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Свято Покрови завітало в нашу громаду

Дата: 14.10.2022 15:19
Кількість переглядів: 142

Чотирнадцятого жовтня в Україні відзначаються День захисників і захисниць, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні, коли Україна відстоює незалежність у повномасштабній війні з росією, ці пам’ятні дати тісно переплітаються.

Також у нашій громаді на Покрову святкують Храм у Яковлівці, Гаївці та частині Лучинського. З цієї нагоди відбулись святкові богослужіння в церкві с. Гаївка та біля каплички в с. Яковлівка. 

Сільський голова Наталія Бараненко привітала громаду зі святами та подякувала нашим захисникам за мирне небо над головою. За добросовісне, сумлінне виконання службових обов’язків, надання допомоги з благоустрою та з нагоди Дня захисників та Захисниць України грамотами сільської ради та безліччю смаколиків і подарунків були відзначені наші воїни, захисники, які сьогодні стоять на варті миру і спокою, оберігають наші села, стали для нас надійним плечем, допомагаючи вирішувати різні проблеми. 

Біля Яковлівського будинку культури пройшли благодійні аукціон, розпродаж суверінів, виготовлених місцевими дітками, та святкова лотерея. Головним лотом стали чотири табуретки, які власноруч змайстрував поважний житель села Віктор Іванович Ключников. Про всі кошти, зібрані на цих заходах для наших захисників, обов’язково буде прозвітовано.

Дякуємо працівникам культури, освіти, діткам, всім, хто долучився до благодійних заходів, за небайдужість та активну громадську позицію, за підтримку наших захисників, за вклад у нашу Перемогу, яка обов’язково буде. 
Нехай береже всіх Господь та посилає мир нашій державі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень