A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Нарада щодо розселення внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів та облаштування укриттів у закладах освіти

Дата: 26.10.2022 10:52
Кількість переглядів: 153

З робочим візитом Роздільнянський район відвідали заступник начальника Одеської обласної військової адміністрації Ігор Ткачук та директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації Олександр Лончак.

Основною метою візиту стала організація роботи щодо розселення внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів у Роздільнянському районі та облаштування укриттів у закладах освіти.

У нараді, що пройшла під керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька, взяла участь Степанівський сільський голова Наталія Бараненко. Присутніми керівниками було обговорено стан готовності місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб в громадах. 

Керівництво Одеської ОВА та Роздільнянської РВА вкотре наголосили на необхідності пошуку та облаштування місць компактного проживання ВПО. Ми повинні бути готовими прийняти осіб, яких будуть примусово евакуйовувати з територій, де проходять активні бойові дії.

Також представниками влади обговорювалось питання розподілення освітньої субвенції в поточному році.
Начальник служби у справах дітей Одеської ОВА Наталія Утюпіна озвучила присутнім нагальні проблеми, які стосуються зазначеної служби. Ознайомлюючи учасників наради із завданнями, над якими сьогодні працює служба у справах дітей, вона закликала голів територіальних громад Роздільнянського району посилити організаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців громад у напрямку створення патронатних родин.

За матеріалами Роздільнянської РВА

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень