Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До Дня вигнання нацистських окупантів

Дата: 29.10.2022 08:10
Кількість переглядів: 181

28 жовтня в Україні вшановують пам'ять загиблих у Другій світовій війни, при вигнанні з України нацистських загарбників.

З цієї нагоди в населених пунктах Степанівської громади відбулось покладання квітів до меморіалів нашим визволителям. Сільський голова Наталія Бараненко, звертаючись до громади, закликала пам’ятати про ті події, які пережив наш народ під час Другої світової війни та, на жаль, переживає зараз, шанувати пам'ять загиблих воїнів і мирних громадян. 

- Час показав, кого по праву можна вважати нашими визволителями, хто реально боровся за свободу та незалежність. Це Український народ, який і сьогодні перебуває у тяжкій боротьбі. А ті, хто лише приписували собі перемогу над нацизмом, сьогодні показали своє істинне обличчя. Нині вони несуть зло та біду на вільну українську землю, з жагою завоювати території нашої європейської країни вбивають ні в чому не винний народ. В нову історію вони увійдуть як рашисти. Україна обов'язково переможе їх, обов'язково стане процвітаючою вільною державою. Ми пам'ятаємо кожного і кожну, хто віддав життя у битві за наше мирне небо, - зазначила у зверненні Наталія Вікторівна.

Дякуємо захисникам, які боронять наше мирне небо, та схиляємо голови перед вічною пам’яттю тих, хто віддав життя у боротьбі за нашу свободу, суверенність та незалежність нашої держави. Герої не вмирають!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень