A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Підтвердження результатів неформального професійного навчання у листопаді 2022 року

Дата: 08.11.2022 12:53
Кількість переглядів: 106

 

З метою підвищення конкурентоспроможності громадян, сприяння працевлаштуванню та забезпечення їх соціального захисту згідно з Порядком підтвердження результатів неформального професійного навчання осіб за робітничими професіями, затвердженим Постановою КМ України від 15.05.2013 №340, державна служба зайнятості здійснює організацію процесу підтвердження результатів неформального навчання.

Державний навчальний заклад «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» (далі – Одеський ЦПТО ДСЗ) – є одним з трьох суб’єктів підтвердження результатів неформального професійного навчання осіб в Україні за професією «Кухар» 3-6 розрядів.

Громадяни, в тому числі внутрішньо переміщені особи, за наявності знань та вмінь, досвіду роботи або певних навичок та бажання професійно здійснювати діяльність у сфері громадського харчування, та відсутності документу про професійну освіту за кваліфікацією «Кухар» мають можливість пройти підтвердження результатів неформального навчання та отримати документ державного зразка – свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації в Одеському ЦПТО ДСЗ.

Направлення на підтвердження кваліфікації громадяни можуть отримати в Роздільнянській районній філії Одеського обласного центру зайнятості за адресою: м.Роздільна, вул. Незалежності, 4а, тел.. для довідок (04853) 3-22-79.

Деталі: https://ode.dcz.gov.ua/anonspodiya/pidtverdzhennya-rezultativ-neformalnogo-profesiynogo-navchannya-u-lystopadi-2022-roku

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень