A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Робота закладів освіти в умовах війни

Дата: 14.11.2022 11:23
Кількість переглядів: 266

Днями в Степанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів (директор – Марія Загребельна ) працювала комісія з обстеження наявних будівель, що розташовані у закладах освіти з метою встановлення можливості їх використання для укриття населення, як споруд подвійного призначення та найпростішого укриття. У заході взяла участь Степанівський сільський голова Наталія Бараненко.  

До складу комісії увійшли: голова комісії - начальник управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструтури та інвестицій виконавчого комітету сільської ради Ігор Романенко; секретар – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради Наталія Матраницька;  начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Роздільнянського управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Ганна Головко; начальник відділу ЖКГ, інфраструктури та благоустрою виконавчого комітету сільської ради Ірина Короленко; провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Роздільнянського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області, лейтенант служби цивільного захисту Богдан Мазуркевич;  головний спеціаліст служби з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету сільської ради Анатолій Топчук; завідувач сектором з питань оборонної роботи, цивільного захисту Роздільнянської державної адміністрації Анатолій Сташевський. 

Спеціалістами було проінспектовано створення належних безпечних умов для навчання у період дії воєнного стану, зокрема облаштування найпростішого укриття. Рішенням комісії рекомендовано відновити навчання за змішаною формою у Степанівській ЗОШ за згодою батьків. Наразі проводяться опитування батьків, за результатами яких буде прийняте подальше рішення.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень