A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сьогодні - День працівників сільського господарства України

Дата: 20.11.2022 08:16
Кількість переглядів: 195

Шановні працівники сільського господарства Степанівської громади! Щиро вітаємо вас із нагоди професійного свята!

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних сільськогосподарських традицій. Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива. Саме ваша наполегливість, працелюбність сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі країни.

Щиро вдячні кожному з вас за любов до землі, за працьовитість, терпіння пересилити всі труднощі цієї діяльності. Окрема подяка аграріям нашої громади, які з першого дня повномасштабного вторгнення рашистських ворогів на нашу землю підставили своє надійне плече. Спасибі вам за підтримку нашої армії, за допомогу жителям нашої громади та тих регіонів, які постраждали від масованих обстрілів окупантів. Саме на таких небайдужих та безкорисливих людях тримається наш надійний тил.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя всі плани, задуми та сподівання на радість і благополуччя вашим родинам, на благо великої Степанівської громади та піднесення добробуту всього українського народу! І нехай над щедрим українським чорноземом буде тільки мирне небо!

З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громадиФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень