A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні мешканці Степанівської громади!

Дата: 01.12.2022 08:14
Кількість переглядів: 128

Останні дні осені виявилися дуже напруженими. Постійні випробовування, які створює країна-агресор, змушують нас пристосовуватися до більш складних умов. Ми всі розуміємо, що зима очікується непроста. Але, завдяки нашій згуртованості та терпінню, вистоїмо! 

Щоб не опинитися у безвиході в критичний момент – підготуйтеся. Звертаюся до кожного: проаналізуйте всі ваші можливості в критичній ситуації. Зробіть запаси води, дров, їжі, ліків, придбайте балони з газом, ліхтарі, свічки, сірники, батарейки тощо. Не чекайте, коли настане час “ікс” – будьте до нього готові. 

Щодо електропостачання. Енергетики працюють у цілодобовому режимі, завдяки чому в наших домівках потроху з’являється світло. Повірте, бійці енергетичної галузі роблять неможливе. Наше з вами завдання – допомагати їм. Будь ласка, максимально відповідально ставтесь до споживання електроенергії. Обмежуйте використання техніки, яка потребує багато енергії. Не вмикайте одночасно кілька приладів, адже це призводить до додаткових поламок, відповідно додаючи клопоту нашим енергетикам.

Ми – українці – повинні перемогти в цій війни, але, пам’ятаймо, що ворог хоче нам організувати важку зиму. Зробіть ці підготовчі роботи, щоби бути у безпеці.

Хочу подякувати вам за розуміння та правильну оцінку ситуації. Своєю вірою у Перемогу та неймовірним терпінням ми дуже підтримуємо тих, кому найважче. Наші воїни, працівники служби з надзвичайних ситуацій, енергетики, лікарі, волонтери, вчителі, комунальники… - всі ми належим до великого Українського Війська, яке наближає спільну Перемогу. Разом – ми сила, яка здатна здолати всі негаразди! І ми вистоїмо, зробимо це заради нашого щасливого майбутнього!

З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень