A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сьогодні – День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 09:21
Кількість переглядів: 125

Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році, під час повномасштабної війни, його важливість зросла ще більше. Нині Збройні сили - це меч і щит нашої держави, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України сьогодні борються за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Наші військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі.

Шановні військовослужбовці, учасники АТО та ветерани війн! Приймайте наші щирі вітання з Днем Збройних Сил України! Ви – армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовуєте довіру українців.

Люди в погонах завжди вважалися елітою нашої держави, бо завжди стоять на варті миру і спокою в державі. Тож у цей святковий день ми вшановуємо тих мешканців нашої громади, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, і хто сьогодні захищає державу та її народ.

На превеликий жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі, хто не повернеться з поля бою, не відсвяткує нашу Велику Перемогу, не обійме матір, не поцілує дружину… Максим Жолді, Олександр Мадам, Леонід Фіджелюк, Євген Прудніков… Пам’ять про цих Героїв назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Ми вкотре висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших Воїнів і низько схиляємо голови перед їх родинами. Безмежна дяка їх батькам за виховання гідних синів, справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму і стали на захист нашої держави. Доземний вам уклін та людська шана.

А тим нашим захисникам та захисницям, які нині боронять рідну країну від ворожої навали, щиро бажаємо Божого захисту, козацької мужності, батьківської мудрості, незламної сили волі та якнайшвидшої Перемоги. Миру нам усім! Миру на рідній землі, у вільній, незалежній, суверенній Україні. 

Слава Україні! Слава Збройним Силам України! Героям Слава!

Щиро,  з повагою та вдячністю  – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень