A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні працівники органів місцевого самоврядування ВЕЛИКОЇ Степанівської громади!

Дата: 07.12.2022 09:27
Кількість переглядів: 153

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! День місцевого самоврядування − свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми - сильна, надійна команда. На наших плечах лежить відповідальність за розвиток та розбудову наших сіл, забезпечення їх життєдіяльності, реалізація задумів та перспективних планів на щасливе майбутнє.

Та сьогодні головне завдання всіх українців − відстояти незалежність і цілісність держави та побудувати Українську державу європейського зразка, досягти такого довгоочікуваного миру на нашій землі. І ми активно рухаємось у цьому напрямку.

Щиро дякую за підтримку кожному з вас - дружному високопрофесійному колективу сільської ради, депутатському корпусу, виконавчому комітету, старостам Гаївського та Марківського старостинських округів Світлані Закревській та Миколі Осадцю, які опікуються проблемами та інтересами мешканців округів.

Особлива подяка старості Яковлівського старостинського округу Олександру Дудніченку, який взяв на себе величезну відповідальність, ще на початку повномасштабного вторгнення добровільно ставши до захисту нашої країни. Пишаємось нашими захисниками, серед яких – члени депутатського корпусу. Чекаємо всіх з Перемогою!

Всі разом ми – надійна монолітна команда, яку не злякають ніякі випробування. Ми – велика сила, яка здатна подолати всі негаразди. Наша сила – в єдності.

Слава Україні!

З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень