A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні мешканці Степанівської громади! Любі дітки, наше надійне майбутнє!

Дата: 19.12.2022 11:28
Кількість переглядів: 122

Від щирого серця вітаємо всіх із Днем Святого Миколая! Це одне з найсвітліших і найрадісніших релігійних свят в усіх християн світу. Воно сповнене теплом, турботою та любов’ю, пов’язане з милосердям і щедрістю. Українці здавна вважають Святого Миколая своїм покровителем, вихователем та заступником дітей і юнацтва. А ще ми дуже чекаємо на Чудотворця щороку, зазираючи зранку під подушку або в чарівний чобіток, де завжди приємно знайти подаруночки.

Не зважаючи на непростий час, на чисельні перепони, Святий Миколай сьогодні дістався до Степанівської громади. А з ним – великий мішок солодощів для вихованців дитячих садочків та всіх школярів (1-11 класи), дітей-сиріт та тих, які перебувають під опікою, а також малечі із категорії внутрішньо переміщених осіб. Загалом - 800 пакунків. Нехай такі смачні сюрпризи подарують нашим діткам хвилинки радості та щастя, яких так не вистачає нині в наших серцях. 
Цього дня всі ми, у будь-якому віці, віримо у диво. Нехай Святий Чудотворець здійснить все, про що мріється.

Цьогорічне бажання дітей і дорослих однакове – це мир! Його ціну знаємо, як ніколи, тому дуже просимо у Бога та всіх святих: пошліть миру рідній Батьківщині! Віримо, що Святий Миколай допоможе здійснити цю найбільшу мрію кожного та оберігатиме всіх наших захисників та захисниць, поверне їх у рідні домівки, де так чекають, де мріють про обійми найдорожчих татуся чи матері, чоловіка чи дружини, сина чи дочки… 

Добрих звісток, радісних новин, світлих надій, душевного тепла, щирої любові та міцного здоров’я бажаємо у кожну домівку, у кожну родину нашої ВЕЛИКОЇ Степанівської громади!

Щиро, з повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень