A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День Святого Миколая – свято чудес та приємних сюрпризів

Дата: 19.12.2022 16:01
Кількість переглядів: 375

Зазвичай, в цей день прийнято балувати малечу різноманітними смаколиками, чим ми всі і займаємось сьогодні. Але цей рік кардинально змінив наше життя, все в ньому стало інакше. В Степанівській сільській громаді дітки та юнацтво взяли на себе функцію Миколая, побалувавши різноманітними смаколиками найсильніших та найсміливіших – наших незламних захисників та захисниць. Тих, хто зараз далеко від рідних домівок, у місцях, де так не вистачає чудес! 

За ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Степанівської сільської ради до Дня Святого Миколая були проведені благодійна акція «Смаколики для захисників від «миколайчиків» та привітання дитячим малюнком «Я у безпеці із ЗСУ». До заходів долучились учнівські та педагогічні колективи закладів освіти Степанівської громади, працівники сільради та старостинських округів, всі бажаючі. У різні куточки нашої країни, в тому числі у непрості райони Донеччини, Миколаївщини, Херсонщини, були відправлені щедрі пакунки солодощів та величезна кількість патріотичних малюнків. 

Наші захисники від щирого серця дякують за частинку домашнього затишку, який запанував у тих жорстоких місцях. А дітки та освітяни Степанівської громади вкотре довели: майбутнє України - в надійних руках!

Слава Україні та кожному, хто наближає нашу Перемогу!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень