Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні мешканці Степанівської громади!

Дата: 12.01.2023 11:43
Кількість переглядів: 90

На території Одеської області, в тому числі й Роздільнянського району, продовжують діяти відключення електроенергії. За інформацією голови Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, це відбувається через пониження температури повітря і, відповідно, збільшення споживання електроенергії, а також через повернення до роботи підприємств, які споживають велику кількість електроенергії, підтримуючи економіку області та країни.

Переконливо прошу кожного з вас поставитися з терпінням та розумінням до таких вимушених мір. Нам всім важко сьогодні без світла, але наші енергетики роблять все можливе і неможливе, щоб воно з’являлося в кожній оселі, згідно з графіками. Ознайомитись з ними можна за посиланням https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns. Щоб дізнатися, чи є зараз за вашою адресою аварійні або планові відключення та ознайомитися зі стабілізаційним графіком, перейшовши за посиланням, введіть адресу українською мовою – село, вулицю, номер будинку. Раджу зберегти для себе графік відключень тієї групи, до якої ви належите, на випадок відсутності інтернету. 

Про заплановані відключення світла та зміни в графіках ми і надалі вам повідомлятимемо. 

У випадку відсутності електроенергії більш як 10 годин та в разі виникнення інших питань електропостачання необхідно надати інформацію до кол-центру ДТЕК «Одеські електромережі» за телефонами: +38048-705-90-90; для мобільних: +38-068-705-90 90, +38-095-705-90-90, +38-073-705-90-90.

Окремо звертаюсь до кожного мешканця та гостя нашої громади з проханням: не піддавайтеся провокаціям в соціальних мережах та в громадських місцях. Підступний ворог, який приніс на нашу землю чисельні випробування, дуже чекає від українців протестів та незадоволення. Його мета одна – виснажити нас морально і фізично. А ми зобов’язані витримати й не підвести наших захисників. Ми незламні! І якщо нам не вистачатиме світла в домі, ми завжди знайдемо його в наших душах, в наших серцях. Бо ми – українці!

Тільки разом – до Перемоги!

З повагою –
Наталія БАРАНЕНКО, Степанівський сільський голова

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень