A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Спільно до навчання»

Дата: 19.01.2023 19:20
Кількість переглядів: 115

У межах ініціативи «Спільно до навчання» тисяча опорних шкіл України отримали від ЮНІСЕФ по 3 тисячі доларів у гривневому еквіваленті для підтримки безперервного навчання дітей цього навчального року. Одноразовий грант допомагає опорним школам забезпечувати навчальний процес в умовах воєнного часу.

До переліку шкіл увійшов і Яковлівський опорний заклад загальної середньої освіти Степанівської сільської громади. Це стало можливим завдяки оперативній та злагодженій роботі керівництва сільської ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту. 

Задля покращення навчання дітей дана фінансова допомога була використана на придбання навчально-методичних матеріалів (меблів та інтерактивної дошки/екрану для класів в укритті).

Днями в Яковлівському ОЗЗСО з робочим візитом побувала представниця Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, пані Олена. Сільський голова Наталія Бараненко разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталією Матраницькою та директором школи Ларисою Бойченко ознайомили поважну гостю із Яковлівським опорним закладом, зокрема з тими позитивними змінами, яких він зазнав вже у воєнний час, щоб адаптуватися до непростих умов навчання. 

Варто зазначити, що «Спільно до навчання» — ініціатива, започаткована Міністерством освіти і науки у співпраці з та першою леді України для підтримки освітнього процесу в 2022/2023 навчальному році. Ця програма спрямована на захист прав кожної дитини та створення можливостей безперервного навчання у період війни.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень