A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Селекторна нарада з обласною військовою адміністрацією

Дата: 25.01.2023 14:14
Кількість переглядів: 125

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко взяла участь в селекторній онлайн-нараді Одеської ОВА, що пройшла під головуванням начальника ОВА Максима Марченка. В ході наради начальники районних військових адміністрацій доповіли про стан справ у районах.

Фото без опису
Начальник ОВА Максим Марченко ознайомив присутніх з Указом Президента України від 23.01.2023 р. №27/2023 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 січня 2023 року «Про деякі питання щодо перетину державного кордону України в умовах воєнного стану», відповідно до якого перетин державного кордону України службовцями будь-якого рівня можливий лише виключно в рамках службових відряджень.
Про забезпечення роботи та стабілізації енергосистеми Одеської області доповіли генеральний директор Департаменту «ДТЕК Одеські Електромережі» Дмитро Григор’єв та директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної адміністрації Антон Шалигайло.
Дмитро Григор’єв доповів про роботу АТ «ДТЕК Одеські Електромережі». Також ним було зазначено, що графіки стабілізаційних відключень розміщені на офіційному сайті «ДТЕК Одеські Електромережі». Начальник ДТЕК звернувся до голів територіальних громад та начальників РВА з проханням провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності планових відключень електроенергії, налагодити співпрацю з вирішення питань безперебійного забезпечення електроенергією виключно об’єкти критичної інфраструктури.
Про роботу «Пунктів незламності» та стаціонарних пунктів обігріву на територій Одеської області інформував директор Департаменту з питань цивільного захисту оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Готко, який зауважив, що їх робота повинна бути забезпечена всім необхідним, починаючи з генераторів безперебійного електроживлення, тепла, дротового Інтернету, запасів продуктів харчування, медикаментів, питної води, палива  тощо.
З питання стану погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області доповів директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Володимир Фролов. Було зазначено, що постійно проводиться моніторинг ситуацій з погашення заборгованості з виплати заробітній платі по тим підприємствам де вона є та вживаються заходи з недопущення її виникнення.
Про роботу закладів освіти області у ІІ семестрі 2022/2023 навчальному році інформував Олександр Лончак, директор Департаменту освіти і науки.
Олександр Анатолійович наголосив на необхідності закінчення облаштування укриттів у закладах освіти та за можливості розпочинати очний процес навчання.
Щодо забезпечення якісного здійснення заходів мобілізації на території Одеської області доповів радник начальника Одеської обласної військової адміністрації Ігор Скомороха.
За результатами наради було надано ряд роз’яснень та рекомендацій.
За матеріалами Роздільнянської РВА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень