A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Навчання в умовах військового стану

Дата: 30.01.2023 15:00
Кількість переглядів: 196

Яковлівський опорний заклад загальної середньої освіти (директор – Лариса Бойченко) відвідала комісія з обстеження наявних будівель, що розташовані у закладах освіти з метою встановлення можливості їх використання для укриття населення, як споруд подвійного призначення та найпростішого укриття. У заході взяла участь Степанівський сільський голова Наталія Бараненко.  

Фото без опису
До складу комісії увійшли: голова комісії - начальник управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій виконавчого комітету сільської ради Ігор Романенко; секретар – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради Наталія Матраницька;  начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Роздільнянського управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Ганна Головко; начальник відділу ЖКГ, інфраструктури та благоустрою виконавчого комітету сільської ради Ірина Короленко; провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Роздільнянського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області, лейтенант служби цивільного захисту Богдан Мазуркевич;  головний спеціаліст служби з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету сільської ради Анатолій Топчук; завідувач сектором з питань оборонної роботи, цивільного захисту Роздільнянської державної адміністрації Анатолій Сташевський. 

Фото без опису
Спеціалістами було проінспектовано створення належних безпечних умов для навчання у період дії воєнного стану, зокрема облаштування найпростішого укриття. Рішенням комісії рекомендовано відновити навчання за змішаною формою у Яковлівському ОЗЗСО за згодою батьків. Наразі проводяться опитування батьків, за результатами яких буде прийняте подальше рішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень