A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Навчання в умовах військового стану

Дата: 01.02.2023 15:56
Кількість переглядів: 107

Розпочався другий семестр 2022-2023 навчального року, досить непростого для педагогів, учнів та батьків. На території Степанівської громади від проходитиме у змішаній формі – діти навчатимуться як онлайн, так і очно. 

Фото без опису
Напередодні відбулась робоча нарада керівництва сільської ради з освітянами. Сільський голова Наталія Бараненко поспілкувалась з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталією Матраницькою та директорами закладів освіти Марією Загребельною і Ларисою Бойченко. Особлива увага приділялася питанню безпеки всіх учасників освітнього процесу. 

Нагадаємо, що силами сільської ради та педагогічних колективів Яковлівського ОЗЗСО та Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів були створені найпростіші укриття у кожному з навчальних закладів. Відповідність їх необхідним вимогам було підтверджено рішеннями комісії з обстеження наявних будівель, що розташовані у закладах освіти з метою встановлення можливості їх використання для укриття населення, як споруд подвійного призначення та найпростішого укриття, якими було рекомендовано відновити навчання за змішаною формою у Яковлівському ОЗЗСО та Степанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів за згодою батьків.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень