Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Фахівці Одеської обласної дитячої лікарні здійснили робочі виїзди до Степанівської громади

Дата: 02.02.2023 12:27
Кількість переглядів: 115

Сьогодні лікарі докладають максимум зусиль для допомоги нашим захисникам та цивільному населенню. У ці складні часи БО «БФ «Волонтерський рух» за підтримки Фонду ЮНІСЕФ продовжує надавати гуманітарну допомогу, зокрема організовує виїзди медичних бригад до сільських населених пунктів. 

З початку року в Степанівській сільській громаді було проведено два таких заходи фахівцями Одеської обласної дитячої лікарні: у січні спеціалісти обласного рівня проводили медичне обстеження діток у Яковлівській АСМ, а в перший день лютого – у Степанівській АСМ. Батьки мали змогу отримати консультації у педіатра, невролога, окуліста, зробити необхідні аналізи та УЗД. 

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко у розмові з медиками подякувала їм за висококваліфіковану допомогу та турботу про наших діток, наше майбутнє, та висловила сподівання на подальшу співпрацю. Сьогодні, під час дії воєнного стану, коли багато татусів перебувають на захисті нашої країни, не кожна сім’я має змогу повезти дитину до обласного центру, тим паче, якщо є певні проблеми зі здоров’ям. Тож, такі заходи є вкрай необхідними.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень