Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сьогодні - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2023 15:04
Кількість переглядів: 143

Щорічно 15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав. Офіційно дата була встановлена в Україні 11 лютого 2004 року указом Президента України на заміну радянському Дню пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Згідно зі статистикою, в Афганістані загинули 4 тисячі українців, 72 українських воїни зникли безвісти. 

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав Степанівський сільський голова Наталія Бараненко, секретар сільської ради Світлана Щербакова та староста Гаївського старостинського округу Світлана Закревська разом із учасниками бойових дій на території інших держав поклали квіти пам’яті до могил загиблих в Афганістані земляків Вадима Оттінгера, Олександра Пікула та  матері Олександра - Ольги Пікул. Хвилиною мовчання пом'янули загиблих біля меморіалу в с. Гаївка.

Фото без опису
З початку війни на сході України тисячі афганців та ветеранів інших війн добровільно стали на захист рідної землі від російських загарбників.
У цей скорботний день Україна схиляє голову перед своїми синами, які воювали та загинули в 16-ти країнах світу. Вічна пам’ять солдатам, яким не судилося повернутися живими на рідну землю!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень