A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДОПОВІДЬ головного спеціаліста по зверненню громадян в Степанівській сільській раді за 12 місяців 2022 року

Дата: 08.01.2023 14:58
Кількість переглядів: 127

За 12 місяців 2022 року до Степанівської сільської ради надійшло 506 звернень. Всі звернення індивідуальні і первинні. Поштою надійшло 379 звернень, 127 звернень були усними на особистому прийомі.

До сільської ради надійшло одне колективне звернення. Анонімних звернень не надходило. За соціальним станом: звернень від пенсіонерів – 125, безробітних  - 53.

Найбільша кількість звернень пільгового контингенту: це інваліди І групи - 13 звернень, інваліди ІІ групи – 27 зверненнь, учасники бойових дій – 10 звернень. У цих зверненнях переважно порушуються питання отримання субсидій та матеріальної допомоги.

Питання, які порушені в зверненнях, розглядаються спеціалістами виконавчого комітету сільської ради. Всі питання вирішуються відповідно до чинного законодавства: вирішено позитивно 183 звернення, відмовлено у задоволені 25 звернень, дано роз`яснення на 298 звернень.

У Степанівській сільській раді працює "гаряча лінія" і телефон довіри (048-53)-2-52-43.

Особисті прийоми громадян Степанівським сільським головою та посадовими особами проходять згідно зграфіками особистого прийому та висвітлюються в журналах особистого прийому громадян. Фактів порушень посадовими особами положень Закону України «Про звернення громадян» не виявлено. Повторних звернень не надходило. Відповіді посадовими особами надаються кваліфіковано, з дотриманням строків розгляду звернень, у випадках коли вирішення питання не можливе в зазначений строк, громадяни отримують проміжну відповідь.

Інформація щодо розгляду питань про стан роботи зі зверненнями громадян розглядається на засіданнях сесії та виконавчих комітетів  сільської ради, на які запрошуються керівники підприємств, установ та організацій, що ведуть свою діяльність на території громади. Відповідні рішення про результати роботи, публікуються на офіційному сайті та розміщуються на інформаційних стендах ради.

 

Олександра ГОНЧАР,

головний спеціаліст зі звернень громадян                            


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень