A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Герої не вмирають!

Дата: 05.03.2023 16:18
Кількість переглядів: 65

Чергова сумна звістка з фронту сколихнула Степанівську громаду – в бою за неньку-Україну загинув наш земляк, стрілець кулеметного відділення Юрій КРАСНОБАЙ. 

Фото без опису
Юрій - випускник Яковлівської школи, який назавжди залишиться в пам’яті односельців, друзів, однокласників як порядна, відповідальна людина. Рано втративши батька, а згодом і матір Раїсу Григорівну, він став справжнім чоловіком, надійною опорою для сестрички Людмили. А для всіх друзів та знайомих, – прикладом порядності, справедливості, мужності, патріотизму…
Коли ворог прийшов на Українську землю, Юрій, не вагаючись, відправився до військкомату. Він розумів, що має стати пліч-о-пліч із українськими захисниками, має захищати своїх рідних, свою землю, свою Батьківщину. А вдома чекала кохана дружина Валерія, синочок, любима сестричка, для якої він був усім… На жаль, не допомогли молитви, не зберіг Господь під час жорстокого бою. 28 лютого наш Герой Юрій Краснобай став до Небесного Війська.
У понеділок, 6 березня, відбудеться поховання Юрія. О 10:00 зустрічатимемо біля кола при в’їзді в місто. Колона рухатиметься вулицею Європейською до Роздільнянського Палацу культури, де відбудеться чин відспівування та прощання з Юрієм.
Вічний спочинок наш Герой знайде на кладовищі по вул. Успенській у м. Роздільна.
Для всіх бажаючих провести земляка в останню дорогу будуть організовані автобуси. Відправлення: 9:15 – Степанівка (від сільської ради), 8:45 – Марківський старостат, 9:00 – Гаївський старостат, біля школи, 9:10 – Гаївський старостат, міст при в’їзді в село, 9:15 – Яковлівський старостат. Автобус чекатиме на людей і після поховання доставить у зворотному напрямку.
Вічна Пам’ять Герою Юрію Краснобаю! Вічна вдячність та шана кожному, хто віддав життя за Україну!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень