A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Дорогі жінки Степанівської громади, любі українки!

Дата: 08.03.2023 11:25
Кількість переглядів: 99

Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем! 8 Березня є символом усього найсвітлішого, що є в світі, – добра, кохання, радості та тепла. Адже жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

Фото без опису
Від всієї душі бажаємо, щоб нарешті прийшли на нашу землю Перемога та мир. Нехай повернуться додому наші захисники, а разом із ними – щирі посмішки на обличчях матерів, дружин, доньок, сестер… Особливі вітання тим нашим жінкам, які зараз мужньо та героїчно захищають Незалежність рідної держави на фронті. Ви – приклад незламності нашої України!
Міцного здоров’я, щирого кохання, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій, любі українки! Нехай кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, творче натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт! 
Щиро, з повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень