A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Нарада щодо військового обліку, порядку бронювання військовозобов’язаних та рекрутингової кампанії "Гвардія наступу"

Дата: 12.03.2023 17:44
Кількість переглядів: 112

В Степанівській сільській раді відбулась нарада з питань ведення військового обліку та порядку бронювання військовозобов’язаних, яка проходила під керівництвом Степанівського сільського голови Наталії Бараненко за участі голови районної військової адміністрації Сергія Приходька, керівника Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олексія Панова. На нараді були присутні працівники сільської ради, відповідальні за військовий облік, директор ТОВ «Вітмарк» Андрій Маковєєнко, керівники та представники підприємств і установ, закладів охорони здоров’я, освіти, комунальних підприємств та громадськість Степанівської сільської ради. 

Фото без опису
З питань військового обліку та щодо процедури бронювання військовозобов’язаних керівниками підприємств та установ, які здійснюють свою господарську діяльність на території громади, доповів керівник Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олексій Панов. 
Голова районної військової адміністрації Сергій Приходько ознайомив аудиторію із загальною ситуацією щодо обліку військовозобов’язаних у межах Роздільнянського району та акцентував увагу на формуванні батальйонів «Гвардія наступу». 
Представники національної поліції, Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, прикордонної служби та інших військових формувань, які безпосередньо займаються проведення рекрутингової кампанії «Гвардія наступу», поспілкувались з присутніми, відповіли на актуальні питання, що стосуються набору у вісім батальйонів «Гвардії наступу».
В рамках проведення даної інформаційної кампанії сільською радою було підготовлено та роздано присутнім на нараді тематичні буклети та інші інформаційні матеріали з метою пропагування вступу до батальйонів «Гвардії наступу».

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень