A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Герої не вмирають!

Дата: 15.03.2023 08:50
Кількість переглядів: 124

Чергова страшна звістка з фронту сколихнула нашу громаду - у важкому бою, захищаючи незалежність та суверенність нашої держави в м. Вугледар Донецької області загинув наш земляк, житель села Марківка старший оператор протитанкового відділення батальйону морської піхоти БОЙКО Євген Олександрович.

Фото без опису
Молодий, повний сил та бажання жити, нещодавно Євген створив сім’ю. Як і кожен справжній українець, будував грандіозні плани на майбутнє. І серед цих планів – жити у вільній та незалежній країні. 21 березня 2022 року він долучився до лав наших відважних захисників, щоб виборювати свободу своїй Батьківщині, щоб назавжди вигнати ворога з нашої землі. 
Дуже чекав народження донечки, мріяв про щасливі посмішки своїх рідних – коханої дружини Тетяни, матері Ольги, батька Олександра та всієї великої дружньої родини. На жаль… на їх очах зараз гіркі сльози втрати. 
Нашому відважному та хороброму Воїну, який став до Небесного Війська, тепер назавжди 30.
Низько схиляємо голови перед пам’яттю про Героя Євгена Бойка, ніколи не забудемо його безцінний подвиг заради мирного неба в рідній Україні, заради кожного з нас.
Чин поховання захисника України Євгена Бойка відбудеться у четвер, 16 березня. О 10:00 зустрічатимемо Героя в селі Кучурган. Колона рухатиметься центральною дорогою громади до будинку загиблого с. Марківка по вулиці Садовій, 8. 
Орієнтовний час проїзду колони: Павлівка – 10:15, Степанівка – 10:30, Розалівка – 10:45, Яковлівка – 11:00, Ангелінівка – 11:15, Марківка – 11:30.
Чин поховання розпочнеться о 12:00. Вічний спочинок наш Герой знайде на кладовищі в с. Марківка.
Давайте разом проведемо Євгена в цю останню дорогу додому. Завдяки таким мужнім та сміливим чоловікам України, ми живемо, працюємо, навчаємось, наші домівки цілі, а жорстокі реалії цієї війни сьогодні ми бачимо лише з новин. Станьмо на коліна та схилімо голови у скорботі за віддане за нас життя!
Нехай береже Господь кожного нашого захисника, а Євгену та всім героям, які віддали найдорожче за Україну, нехай посилає Царство Небесне і вічний спокій.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень