A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Оголошується набір до молодіжної ради Степанівської сільської громади

Дата: 20.03.2023 16:25
Кількість переглядів: 122

Ти молодий, активний та амбітний? Тобі не байдужа доля маленької Батьківщини, у тебе багато цікавих ідей, ти готовий зробити внесок у розвитку нашої громади? Подавай заявку на членство у Молодіжній раді!

Фото без опису

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України – жителі Степанівської сільської територіальної громади, віком від 14 до 35 років.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява за визначеною формою (завантажити).

До заяви додаються:

в разі висунення кандидата на членство в Молодіжній раді інститутом громадянського суспільства (ГО, школа, установа тощо):

– рішення (витяг з протоколу), прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Степанівської сільської ради;

– біографічна довідка з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (завантажити).

в разі самовисунення:

– заява (завантажити);

– біографічна довідка з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (завантажити);

– бланк підписів не менш ніж 15 молодих жителів громади (14-35 років) в підтримку кандидата на членство в Молодіжній раді за формою, визначеною ініціативною групою (завантажити).

Якщо ти внутрішньо переміщена особа, то необхідно додати довідку, яка це підтверджує.

Термін подання документів: 20 березня – 20 квітня 2023 включно (крім вихідних днів) за адресою: с. Яковлівка, вул. Покровська, 114, відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Степанівської сільської ради.

Склад Молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

До складу Молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу Молодіжної ради.

Установчі збори для формування складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Степанівської сільської ради відбудуться у квітні 2023 року, детальніше про дату та час заходу буде повідомлено додатково. Місце проведення: адміністративна будівля Степанівської сільської ради, с. Степанівка, вул. Дружби, 27.

Молодіжна рада – це майданчик для активної, креативної та амбітної молоді. Тож, чекаємо саме на тебе!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень