A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У жодному запиті від військових Степанівською громадою не було відмовлено

Дата: 30.03.2023 17:52
Кількість переглядів: 81

Триває боротьба незламного українського народу за своє щасливе майбутнє, за свободу та незалежність  держави. Мужні та сміливі наші воїни гідно тримають фронт, роблячи можливе і неможливе для того, щоб вигнати ворога з рідної України. Всі ми чекаємо таку омріяну Перемогу, яка стає ближчою з кожним днем, і тут, в тилу, теж наполегливо працюємо на підтримку фронту.

Фото без описуНаприкінці минулого року Степанівська сільська громада у спецвипуску районної газети звітувала про свою роботу, головним напрямком якої наразі вважаємо вагому підтримку наших захисників. Активно триває допомога фронту і в поточному році. Протягом двох місяців 2023-го року з бюджету Степанівської громади в рамках програми забезпечення заходів територіальної  оборони було виділено 5 мільйонів гривень, з яких вже профінансовано 2,9 мільйона гривень. Для наших бійців придбано багато необхідних спеціальних приладів та устаткування, зокрема акумулятори, автомобільні шини, джерела безперебійного живлення, тепловізори, квадрокоптери, цифрові радіостанції, набори інструментів тощо.

Багато нагальних питань щодо підтримки військових у поточному році вдалося вирішити завдяки тісній співпраці з місцевим СП «ВІТМАРК УКРАЇНА» ТОВ. Завдяки порозумінню з керівництвом заводу на потреби захисників було надано 3800 піддонів, 490 діжок, 1000 мішків, 415 каністр  тощо. 

У жодному запиті від військових Степанівською громадою не було відмовлено. Розуміючи, що на фронті важлива кожна хвилина, ми оперативно надаємо і волонтерську допомогу на різні потреби наших захисників. Так на прохання старости Яковлівського старостинського округу Олександра Дудніченка та його побратимів таким чином було придбано якісний квадрокоптер із запасними батареями та картами пам’яті на суму 119 тисяч гривень, який вже приносить користь бійцям.

Фото без опису

Сьогодні наша територіальна оборона захищає рідну землю на найгарячішому напрямку. Буквально з перших днів участі у бойових діях на одній з найзапекліших ділянок фронту у захисників з’явились проблеми з певним обладнанням. Завдяки волонтерським коштам Степанівською громадою вже було придбано та відправлено чотири якісні колеса до автомобіля, вартістю 18 тисяч гривень. Надійшло прохання від захисників зі Степанівки, яким терміново був потрібен «Старлінк» та рації. Протягом двох днів вирішене і це питання, днями вказані пристрої вже були доправлені за місцем призначення. Також мешканці громади активно долучаються до збору коштів на придбання автомобіля для іншого відділення цієї ж бригади тероборони.

Дуже приємно, коли, розуміючи неймовірний дефіцит часу та постійні перебої зі зв’язком, ми все ж отримуємо слова вдячності від тих, кому маємо вклонятися за мирне небо над нашими головами.

Нехай береже Господь кожного захисника України, а ми і надалі будемо робити все, щоб українські воїни  відчували підтримку тилу. Молімося за кожного, хто зараз наближає нашу Перемогу, віримо в повернення тих, хто вважається зниклим безвісти, та не забуваймо подвиг тих, хто віддав життя за Україну!

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень