Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Прикрасимо і збережемо природу разом

Дата: 25.04.2023 14:48
Кількість переглядів: 94

Рідна Земля! Вона звертається до нас неймовірними пахощами весняної ріллі, ніжними пелюстками квітучих дерев і квітів, тихо розмовляє духмяними росами трав. Люба Земля живе, кожною грудочкою, кожною билинкою, насичується рясним дощем, гріється теплим промінням. Вона дихає, парує, вдягається у зелений одяг, вишитий природою. Земля – жива планета раю дивовижної краси. Наш рідний край - невід’ємна частина душі кожної людини.

Як кажуть мудреці, ми приходимо на рідну Землю як посланці богів для життя,  щоб любити, творити, прикрашати Землю і передавати її, гарну  і уквітчану, прийдешнім поколінням – своїм дітям та онукам. Нам не потрібна вбивча війна. Вона ранить Землю, знищує життя на ній.  Тільки в мирі та любові продовжується життя на благословенній землі.

Нема у Всесвіті таких,
Ніж ти, рідненька Земле – мати.
Яка ти гарна навесні,
Яка ти добра й щедра мати!
Життя даруєш і світи,
Долини і сади прекрасні.
Нас зберігаєш від біди,
І сонцем зігріваєш ясним!

В рамках Всесвітнього дня Землі в центрі села Павлівка був закладений парк Миру. З особистої ініціативи подружжя Сергія і Людмили Полуектових, активної підтримки Степанівської сільської ради проведена екологічна миротворча акція "Посади дерево", в якій взяли участь жителі села, працівники культури, вчителі, учні, батьки, Павлівської початкової школи. 

Фото без опису
Загалом було висаджено понад сто дерев і кущів різних видів на території села – біля  дитячого майданчика, бібліотеки, початкової школи. Маємо надію, що дерева вкоріняться, виростуть міцними і гарними. 

Фото без опису
Саме серед дерев планується будівництво чудової архітектурної освяченої каплички. Як сказав Сергій Полуектов, що це для майбутнього, для наших дітей!  
Тож і прохання до усіх жителів – берегти ці зелені насадження. Хай наше рідне село завжди буде квітучим, зеленим, чистим і гарним!  
Від усієї душі велике спасибі усім, хто взяв участь в озеленені  паркової зони села, садив дерева з любов'ю до нашого рідного краю!
Ми віримо, що  відповідальне, добре і дбайливе ставлення до нашої рідної землі наближає усіх нас до переможного Миру та мирного життя!
З шаною і великою подякою –
Валентина БОЛЬШАКОВА, бібліотекар Павлівської бібліотеки Степанівської СТГ

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень