A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДОПОВІДЬ головного спеціаліста по зверненням громадян у Степанівській сільській раді за І квартал 2023 року

Дата: 08.04.2023 09:41
Кількість переглядів: 133

За І квартал 2023 року до Степанівської сільської ради надійшло 100 звернень. Всі звернення індивідуальні і первинні. Поштою надійшло 60 звернень, 40 звернень були усними на особистому прийомі.

До сільської ради не надходило колективних та анонімних звернень. За соціальним станом: звернень від пенсіонерів –34, безробітних - 11 .

Найбільша кількість звернень пільгового контингенту: це особи з інвалідністю І групи – 9 звернень, ІІ групи-9 звернень, та ІІІ групи- 2 звернення. У цих зверненнях в основному порушуються питання отримання  матеріальної допомоги.

Питання, які порушені в зверненнях, розглядаються спеціалістами сільської ради, всі питання вирішуються відповідно до чинного законодавства: вирішено позитивно - 52 звернення, відмовлено у задоволені – 2 звернення, дано роз`яснення- 46 звернень.

В Степанівській сільській раді працює гаряча лінія і телефон довіри.

Особистий прийом громадян Степанівським сільським головою та посадовими особами проходить згідно графіків особистого прийому, та висвітлюється в журналах особистого прийому громадян. Фактів порушень посадовими особами положень Закону України «Про звернення громадян» не виявлено. Повторних звернень не надходило. Відповіді посадовими особами надаються кваліфіковано, з дотриманням строків розгляду звернень, у випадках коли вирішення питання не можливе в зазначений строк, громадяни отримують проміжну відповідь.

Інформація щодо розгляду питань про стан роботи по зверненням громадян розглядається на засіданнях сесії та виконкомах сільської ради, на які запрошуються керівники підприємств, установ та організацій, що ведуть свою діяльність на території ради. Відповідні рішення про результати роботи, публікуються на офіційному сайті та розміщуються на інформаційних стендах ради.

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень