A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Герої не вмирають!

Дата: 27.04.2023 08:51
Кількість переглядів: 118

Знову сумна звістка прийшла до Степанівської громади – ми втратили молодого земляка, захисника України, кращого з кращих наших Героїв ОЧЕРЕДНОВА Романа.

Фото без опису

Пів року минуло з дня тривожної звістки про те, що Роман вважається безвісти зниклим. Увесь цей час ми вірили в його повернення та молили Бога, щоб знайшовся. Але не судилось… І знову констатуємо страшний факт: неймовірно жорстока війна забирає в нас найкращих.

Не повернеться до рідної домівки син Ольги Йосипівни, мамина гордість та опора; не обійме любу дружину Ольгу чоловік, з яким лише у серпні минулого року побралися; не потисне міцно руку старшому брату Дмитру, з яким були і побратимами, адже він теж став на захист Батьківщини.

Молодий кремезний чоловік, працьовитий, надійний, розумний, відповідальний, турботливий, у свої 27 вже з багатим військовим досвідом – таким Роман назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, побратимів, односельців. Йому тепер назавжди 27.

Немає слів, щоб описати горе матері, яка своїм прикладом та життєвою мудрістю самостійно виховала двох синів, двох захисників Батьківщини. Не передати її пережитих хвилювань, коли вони захищали суверенність та незалежність нашої держави у зоні АТО (ООС). І навіть уявити важко, що відчувало материнське серце у мить, коли отримала підтвердження, що рідний синочок став до Небесного Війська. Але і після цього материнське серце, розриваючись від болю, плекає останню надію... Бо Роман завжди був з тих чоловіків, які дотримуються слова… а він обіцяв повернутись живим!

28 квітня, у п’ятницю, «на щиті» Героя востаннє привезуть до рідної домівки.

О 10:00 зустрічатимемо нашого захисника Романа Очереднова у селі Кучурган. Колона рухатиметься центральною дорогою Степанівської громади до будинку загиблого у с. Яковлівка по вул. Покровській, 158, де об 11:30 відбудеться чин відспівування.

Вічний спочинок наш славний земляк знайде на кладовищі в с. Яковлівка.

Для мешканців віддалених сіл буде організовано підвезення автобусами. Орієнтовний час їх відправлення:

с. Плавневе - о 9:40, с. Марківка – 9:50 (від будівлі старостату), с. Гаївка – 10:00 (біля школи та біля мосту при в’їзді в село);

с. Лучинське (біля магазинів) – 9:40, Ангелінівка (зупинка) – 9:55.

Із собою бажано мати прапори та іншу символіку України - країни, за яку віддав життя наш Роман.

Із сумом –

Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень