Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради

Дата: 03.05.2023 13:12
Кількість переглядів: 114

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради, яке пройшло під керівництвом сільського голови Наталії Бараненко. До уваги присутніх було запропоновано насичений порядок денний, що складався з майже 30 питань життєдіяльності громади.

Фото без опису
Членами виконавчого комітету, зокрема, було затверджено договори по об’єктах, які потребують капітального ремонту або реконструкції. Мова йшла про встановлення системи пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей у будівлі соціального комплексу сільської ради, про аварійну будівлю гаража Степанівського МНВК, спортивний майданчик Марківської філії Яковлівського ОЗЗСО та тротуар по вул. Покровській у с. Яковлівка. 

Фото без опису
Порядок денний включав і низку соціальних питань: про надання матеріальної допомоги пільговій категорії мешканців Степанівської громади до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, надання одноразової грошової матеріальної допомоги мешканцям Степанівської сільської ради, згідно із заявами, тощо.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень