A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День пам’яті та примирення в Степанівській громаді

Дата: 08.05.2023 19:45
Кількість переглядів: 66

Сьогодні, 8 травня, весь вільний і демократичний світ відзначає День пам’яті та примирення. Для українців і цивілізованого людства цей день є символом перемоги над нацизмом, адже 8 травня був прийнятий Акт капітуляції гітлерівського режиму.

Фото без опису
Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. 
На території Степанівської громади відбулись тематичні заходи та покладання квітів до меморіалів загиблим у роки Другої світової війни. Зі словом-зверненням перед мешканцями громади виступила сільський голова Наталія Бараненко. Наталія Вікторівна закликала пам’ятати подвиг наших визволителів, всіх, хто віддав життя за нашу свободу, хто боровся з нацизмом і переміг його. Також сільський голова подякувала кожному, хто допомагає сьогодні наближати Перемогу України на фронтах, роблячи все можливе і неможливе, щоб вигнати окупанта з рідної землі та вибороти свободу і незалежність для наступних поколінь, та кожному, хто підтримує нашу армію в тилу. Всі ми розуміємо, що міць наших Збройних сил є запорукою існування вільної держави, нескореної сильної нації.

Фото без опису
Схиливши голови в скорботі, хвилиною мовчання присутні на заходах вшанували пам’ять полеглих співвітчизників.
Молімося за кожного нашого захисника та захисницю, за наших мужніх, безстрашних воїнів, якими Фйпишається весь світ! Просімо в Бога, щоб повернулись вони живими та здоровими з такою довгоочікуваною Перемогою.
Слава Україні! Слава героям України!

Фото без описуФото без опису
Заходи за участі учнівської молоді та громадськості були організовані працівниками культури Степанівської громади під керівництвом відділу освіти, культури, молоді та спорту і КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Степанівської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень