A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем вишиванки, Україно моя!

Дата: 20.05.2023 08:44
Кількість переглядів: 66

Традиційно у третій четвер травня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день вишиванки. Свято має на меті популяризацію та збереження народних традицій створення вишитого українського одягу. Цього дня в Степанівській громаді пройшла низка культурно-мистецьких заходів, підготовлених творчим колективом працівників культури. 

Фото без опису
Гарні українські пісні, яскраве вишите вбрання, патріотично прикрашені Будинки культури, насичені українською символікою вулиці у селах громади вкотре нагадували, що ми – українці – сильна, незламна, непереможна нація з багатим минулим та світлим щасливим майбутнім. 

Фото без опису


-    Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід, бережуть як безцінну реліквію. Мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення до праці та боротьби. І ми обов’язково переможемо у тій жорстокій боротьбі, в якій вимушено опинились нині. Зустрінемо омріяну Перемогу і будуватимемо своє майбутнє таким, яким хочемо його бачити. Бо ми – українці! Бо з нами – весь світ! Бо за нами – правда, - зазначила у зверненні до громади сільський голова Наталія Бараненко.

Фото без опису
З найбільшою шаною на заходах говорилось про наших захисників, які сьогодні на жорстоких фронтах відвойовують рідну землю, проганяють з неї окупантів, борючись за мирне небо над ненькою-Україною. Щирою молитвою просили повернення до рідного дому всіх, хто перебуває у полоні загарбників. Хвилиною мовчання вшановували пам’ять про тих захисників, які віддали життя за кожного з нас. 
Не зважаючи на обмеження військового часу, яких громада дотрималась, цей святковий день пройшов яскраво та насичено, залишивши багато позитивних емоцій. Щиро дякуємо за це організаторам всіх заходів.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень