Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Співпраця Степанівської громади з Агенцією регіонального розвитку Одеської області

Дата: 21.05.2023 11:06
Кількість переглядів: 61

Делегація від Степанівської сільської територіальної громади у складі сільського голови Наталії Бараненко, першого заступника Ольги Колодєєвої, начальника управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій Ігоря Романенка зустрілась із представниками Агенції регіонального розвитку Одеської області. У робочій зустрічі взяв участь представник Одеського національного економічного університету Олег Бабій.

Фото без опису

На зустрічі обговорили можливий потенціал Степанівської громади, слабкі та сильні сторони, проблемні питання, розробку інвестиційного паспорта та важливість розробки стратегії розвитку та плану її реалізації.

Олена Іванова, керівник офісу роботи з територіальними громадами зазначила, що кожна громада унікальна та має набір ресурсів, який потрібно проаналізувати для раціонального підходу до планування подальшого управління та розвитку територій. Якщо органи місцевого самоврядування відкриті до діалогу з бізнесом, громадськістю - це перший крок до створення якісного рівня життя для населення.

Учасники заходу домовились про подальшу співпрацю Степанівської сільської територіальної громади з Агенцією регіонального розвитку щодо інформаційно-консультаційної підтримки та долучення до розробки інвестиційного паспорта та плану стратегічного розвитку громади.

Фото без описуФото без опису

За матеріалами Агенції регіонального розвитку Одеської області


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень