A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Нарада щодо стратегічного розвитку Одеського регіону

Дата: 06.06.2023 11:50
Кількість переглядів: 39

Одеська обласна державна адміністрація розпочала підготовку до написання стратегії розвитку, програми комплексного відновлення та плану відновлення Одеської області. Для реалізації цього завдання залучені різні експерти для вивчення та збору інформації.

Фото без опису
У рамках підготовки плану 2 червня за дорученням начальника Роздільнянської РВА Сергія Приходька, його заступник Вадим Ковальський провів робочу зустріч голів територіальних громад з представником групи експертів та модераторів фокус-групи зі стратегічного планування Швейцарсько – Українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» Мирославом Кошелюком. Степанівську громаду на заході представляли сільський голова Наталія Бараненко та перший заступник голови Ольга Колодєєва. 
Під час зустрічі були обговоренні питання розвитку Роздільнянського району, особливості кожної громади. Окреслені найбільш актуальні проблеми та бачення кожного керівника щодо їх вирішення. Обговорювалися питання реалізації спільних проєктів на території Роздільнянського району, які б мали користь для всіх громад та позитивний вплив на стратегічний розвиток Одеського регіону.
За матеріалами Роздільнянської РДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень