A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні жителі Роздільнянщини!

Дата: 13.06.2023 10:31
Кількість переглядів: 52

Якщо ви не маєте заробітку через відсутність роботи, готові та здатні працювати, приходьте до Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості та скористайтеся нашими послугами. Зокрема, ви маєте право отримати статус безробітного та допомогу по безробіттю.

Фото без опису

Після реєстрації наші клієнти співпрацюють з  кар’єрним радником, який є індивідуальним консультантом у пошуку роботи, плануванні кар’єри та підвищенні конкурентоспроможності на ринку праці. Наші спеціалісти забезпечують супровід безробітних від дня звернення до центру зайнятості до факту працевлаштування. Кар’єрний радник разом із зареєстрованим безробітним розробляє індивідуальний план пошуку роботи.

Також за рахунок Державної служби зайнятості пропонуємо пройти навчання або підвищити кваліфікацію в сучасному навчальному закладі Одеський ЦПТО. До вашої уваги  понад 30  затребуваних на ринку праці робітничих ліцензованих професій. Це  сантехнік, електрозварник, автослюсар, штукатур, плиточник, оператор комп'ютерного набору, перукар, касир,  кухар, кондитер і багато інших спеціальностей.  

Можливо вас зацікавлять короткотермінові курси цільового призначення,  такі як оператор безпілотного літального апарату,  українська ділова мова, вирощування квітів, сучасні технології бухгалтерського обліку та безліч інших цікавих пропозицій.  з переліком яких ви можете ознайомитися у Роздільнянській філії Одеського ОЦЗ за адресою: м. Роздільна, вул. Незалежності, 4-а.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень