A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Рухаймось до ПЕРЕМОГИ!

Дата: 19.06.2023 11:47
Кількість переглядів: 54

16 червня у місті Роздільна пройшли змагання "Рухайся до ПЕРЕМОГИ" на підтримку Збройних Сил України. Участь у спортивному заході взяли збірні команди територіальних громад Роздільнянського району, до складу яких входили голови територіальних громад, їх заступники і старости старостинських округів, депутати, члени виконавчих комітетів, працівники органів місцевого самоврядування. Учасники змагалися з таких видів спорту: футзал, волейбол, шашки, шахи, дартс, гирьовий спорт, настільний теніс та більярд. 

Сільським головою Наталією Бараненко та директором «Центру культури, дозвілля та спорту» Степанівської сільської ради Романом Ганганом була проведена якісна організація збірної команди, яка гідно представила громаду на районному рівні. В результаті у підсумковому командному заліку Степанівська сільська громада посіла почесне друге місце, поступившись тільки сусідній Великомихайлівській селищній громаді. 

Фото без опису

Збірну Степанівської сільської ради, на чолі із сільським головою Наталею Бараненко, представляли: староста Марківського старостинського округу Микола Осадець; секретар виконавчого комітету Наталя Воловіна; депутати Ігор Гофман, Роман Ганган; член виконавчого комітету Лариса Бойченко; начальник управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій сільської ради Ігор Романенко; головний спеціаліст служби з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету сільської ради Анатолій Топчук; провідний спеціаліст з питань інформаційної політики Юлія Ганган; охоронець Віталій Процюк. До суддівської колегії від нашої громади увійшов вчитель фізичної культури та спорту Яковлівського ОЗЗСО Петро Корольчук. 

Фото без опису
Не змогли цього дня стати учасниками змагань «спортивні» староста Яковлівського старостинського округу Олександр Дудніченко, депутати сільської ради Олексій Ключников, Андрій Осадець та Олександр Дерев’ягін, які сьогодні виборюють суверенітет та незалежність нашої Батьківщини. Дякуємо їм за захист та чекаємо з найважливішою Перемогою!

Фото без опису
Наші спортсмени-аматори були найкращими та посіли перші місця з футзалу та дартсу (загальнокомандний залік); друге місце – з шашок, дартсу  (чоловіки); третє – з дартсу (жінки).
Змагання були організовані управлінням фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації у співпраці з ГО «Одеська територіальна організація ВФСТ «Колос», Роздільнянською районною державною (військовою) адміністрацією та Роздільнянською міською радою.

Фото без опису
Дякуємо всім організаторам та учасникам за позитивні емоції, яких так не вистачає в цей непростий час; активним і голосним вболівальникам, які розділяли з нашими спортсменами радість забитих голів, виграні турніри та підтримували у запеклих поєдинках,  – першому заступнику сільського голови Ользі Колодєєвій, секретареві сільської ради Світлані Щербаковій, головному бухгалтеру Ларисі Шевченко  та ін.
Та особлива вдячність – нашим мужнім та непереможним захисникам, завдяки яким маємо можливість навіть у воєнний час проводити такі заходи з повагою до спорту та жагою до перемоги.
Віримо, що вже незабаром відсвяткуємо найбільшу нашу спільну Перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень