A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Про створення опорного закладу на базі Степанівської ЗОШ

Дата: 21.06.2023 09:42
Кількість переглядів: 58

Відбулось засідання конкурсної комісії з визначення опорного навчального закладу на території Степанівської територіальної громади.

Фото без опису
Голова конкурсної комісії, перший заступник сільського голови Ольга Колодєєва нагадала присутнім умови проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти, затверджених рішенням сесії Степанівської сільської ради від 26 травня 2021 року № 316-VIII «Про Порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Степанівської сільської ради та затвердження складу конкурсної комісії» (був опублікований на офіційному сайті сільської ради). 
Матеріали для участі у конкурсі на визначення опорних закладів Степанівської сільської ради, які містять перспективний план розвитку закладу освіти та опис потреб, надала директор Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Марія Загребельна.
Під час засідання конкурсної комісії начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Матраницька надала слово директору Степанівської ЗОШ Марії Загребельній, яка доповіла про матеріально-технічну базу закладу, стан та результативність освітнього процесу в школі, презентуючи опрацьовані матеріали. Марія Паліївна також повідомила про рівень забезпечення кваліфікованими педагогічними кадрами, якісний склад та досягнення педагогічного колективу.
 Шляхом відкритого голосування членами конкурсної комісії було одноголосно прийнято рішення про створення опорного закладу на базі Степанівської ЗОШ.

Ознайомитись з протоколом засідання конкурсної комісії

Критерії оцінювання

Додатки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень