A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"Щастя України – в посмішці дитини"

Дата: 25.06.2023 10:32
Кількість переглядів: 57

Із захоплюючою концертною програмою "Щастя України – в посмішці дитини" у Степанівці побував творчий колектив та вихованці «Центру творчості дітей та учнівської молоді».

Фото без опису

Фото без опису
Велика Степанівська громада радо зустрічала артистів квітами та гучними оплесками, підтверджуючи свої неймовірні враження від яскравих творчих номерів.  

Фото без опису
У своєму виступі Степанівський сільський голова Наталія Бараненко від щирого серця подякувала колективу ЦТДУМ на чолі з директором, Заслуженим працівником освіти України Аллою Берш, та юним талановитим артистам, висловивши сподівання на подальшу співпрацю задля виховання талановитої молоді, заради нашого світлого майбутнього. 
Вдячність артистам та їх наставникам адресував і директор «Центру культури, молоді та спорту» Роман Ганган, вручивши квіти незмінному керівнику закладу Аллі Євгенівні.

Фото без опису
І діти, і дорослі цього вечора отримали море позитивних емоцій та вражень, які надовго залишаться в їх серцях. А для артистів з районного центру був організований солодкий стіл.
Дякуємо всім організаторам та учасникам заходу та щиро віримо, що українські діти будуть частіше посміхатися, бо в цьому і є наше щастя, щастя держави Україна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень