Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановна ВЕЛИКА Степанівська громадо!

Дата: 28.06.2023 10:13
Кількість переглядів: 77

Сьогодні Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

Фото без опису
Наша Конституція визначає, що Україна є правовою державою, яка базується на принципах поваги до особи й недоторканності її прав і свобод, верховенства права, дотримання закону. Вона забороняє дискримінацію. У Конституції закріплений суверенітет Української держави над всією її територією, яка є недоторканною. А захист цього суверенітету і територіальної цілісності є найважливішою функцією держави і справою всього Українського народу. Дієвість цієї норми Конституції українці демонструють на практиці вже майже десять років, боронячи Україну від російської агресії.
Сьогодні громадяни України, які чинять спротив російському вторгненню, виконують конституційний обов’язок, відстоюючи основне право кожного громадянина – право на життя. Ми успішно протистоїмо агресору, який зневажає юридичні та міжнародні норми. На фронті захищаємо не лише рідну землю, а й основні права та свободи, визначені Конституцією. 
Бажаємо кожному українцю в мирі та злагоді працювати і творити на благо країни. Бажаємо Перемоги та мирного неба нам усім. Нехай щаслива зірка осяє наше майбутнє після стількох випробувань та страждань.
Слава Україні! Слава кожному, хто наближає нашу Перемогу!
З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень