A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"З Україною в серці"

Дата: 28.06.2023 20:23
Кількість переглядів: 69

У Будинку культури с. Степанівка відбувся концерт «З Україною в серці», приурочений до Дня Конституції України.
Розпочався урочистий захід з привітання сільського голови Наталії Бараненко. Наталія Вікторівна представила публіці народний вокальний гурт «Зоряни» Роздільнянського міського Палацу культури під керівництвом відомого на Роздільнянщині волонтера, громадського діяча, голови ГО «Громада Роздільнянщини" Володимира Василенка, який завітав у Степанівську громаду з творчою програмою.

Фото без опису

Фото без опису

Присутні хвилиною мовчання вшанували захисників України, в тому числі наших земляків, які, на жаль, не побачать омріяної Перемоги, які віддали своє життя за мирне небо над нами. Поіменно згадали славних Воїнів Романа Очереднова, Максима Жолді, Євгена Бойка, Леоніда Фіжделюка, Юрія Краснобая, Євгена Пруднікова, Олександра Мадама, Юрія Краснобая. Герої не вмирають, вони вічно житимуть у нашій пам’яті, у нашій вдячності.

Фото без опису
А далі були прекрасні пісні та дуже гарна музика, які то веселили публіку, то викликали сльози на очах.
Від імені всієї громади Наталія Вікторівна подякувала гостям за  талановите виконання українських пісень, за подароване свято серед непростих буднів військового часу, за можливість на мить забути про турботи та проблеми. Сільський голова на знак вдячності вручила квіти художньому керівнику гурту «Зоряни» Володимиру Василенку, а директор "Центру культури, дозвілля та спорту" Роман Ганган під час виступу передав Володимиру Миколайовичу презент від діток Степанівської громади – власноруч виготовлені ляльки-мотанки, які є священним оберегом, захистом від цього злого.

Фото без опису
Тривалі гучні оплески свідчили про те задоволення, яке отримували люди від прекрасних українських пісень. Це був гарний вечір, дуже патріотичний і по-сімейному затишний.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень