Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сесія сільської ради

Дата: 06.07.2023 12:01
Кількість переглядів: 47

Відбулась чергова, двадцять шоста, сесія Степанівської сільської ради VIII скликання. Головувала на засіданні очільниця сільської ради Наталія Бараненко. На сесії був присутній голова Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько.

Фото без опису
Наталія Вікторівна, розпочинаючи роботу сесії, подякувала нашим захисникам за можливість жити та працювати під мирним небом. Хвилиною мовчання вшанували Воїнів, які стали до Небесного Війська, захищаючи суверенність та незалежність рідної держави. 

Депутатському корпусу було запропоновано на розгляд 37 питань порядку денного, всі з яких попередньо опрацьовувалися на постійних профільних комісіях сільської ради. 

Вкотре під час сесії значна увага приділялась підтримці наших військових, які сьогодні мужньо захищають Українську землю від рашистського агресора, розвитку освітньої галузі на території громади, в тому числі створенню безпечних умов для дошкільнят та учнів, вихователів та вчителів під час дії військового стану. Вагому частину порядку денного складали земельні питання.

Сергій Миколайович, звертаючись до присутніх, подякував за злагоджену роботу, відповідальність у вирішенні проблем громади, підкресливши важливість проголосованих питань щодо створення укриттів у дитячих садочках та виділенні додаткових коштів для облаштування найпростішого укриття у Яковлівському опорному закладі загальної середньої освіти.

Наталія Вікторівна висловила вдячність депутатському корпусу за небайдужість та активну участь у житті сільської громади, у створенні комфортних умов для кожного її мешканця.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень