Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Громадські обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану

Дата: 11.07.2023 09:53
Кількість переглядів: 108

Відповідно до Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого Постановою КМУ від 01.09.2021 р. № 926 (надалі – Порядок) та згідно із Рішенням сесії Степанівської сільської ради №1216-VIII  від 05 липня 2023 року «Про викладення рішення «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Степанівської сільської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області» в новій редакції», повідомляємо про проведення з 11.07.2023 р. громадських обговорень з формування завдання на розроблення комплексного плану.

Фото без опису

Для проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території, створюється робоча група – тимчасовий консультативно-дорадчий орган виконавчого органу. Робоча група складається з представників сільської ради, виконавчих органів сільської ради (далі — виконавчий орган), органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін у складі не менше 5 осіб і не більше 21 особи, з непарною кількістю членів.

Вимоги до персонального складу робочої групи:

- у персональному складі робочої групи частка членів, що представляють сільську раду та виконавчий орган, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа;

- повинно бути забезпечено участь у робочій групі принаймні одного представника від кожного з населених пунктів, розташованих на території територіальної громади, який не є співробітником виконавчого органу;

- допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл та селищ територіальної громади.

Заявки на участь у робочій групі приймаються управлінням земельних ресурсів, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій Степанівської сільської ради  за адресою: вул. Дружби, 27 с. Степанівка, Роздільнянський район, Одеська область, електронна адреса: mail@stepanivska-rada.gov.ua або upravlin.zv@stepanivska-rada.gov.ua.  Телефони для довідок: (04853) 2-52-43 до 25.07.2023 р. включно.

Заява на участь у робочій групі


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень