Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Селекторна нарада з обласною військовою адміністрацією

Дата: 12.07.2023 09:41
Кількість переглядів: 81

11 липня 2023 року під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера відбулась селекторна нарада в режимі відеозв’язку. Разом з колегами в заході взяла участь Степанівський сільський голова Наталія Бараненко.

Фото без опису
На початку наради начальники районних військових адміністрацій відзвітували про стан справ у районах.
Про ефективність спрямування коштів місцевих бюджетів Одеської області за підсумками їх виконання у I півріччі 2023 року розповіла директор Департаменту фінансів ОВА Марина Зінченко.
Директор Департаменту охорони здоров’я ОВА Наталія Одарій-Захар’єва доповіла про спроможну мережу закладів охорони здоров’я Одеського Госпітального округу.
З інформацією про стан процесів деколонізації в районах області з урахуванням останніх змін до чинного законодавства виступила директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської ОВА Олена Олійник.
Також під час наради були розглянуті проблемні питання, що потребують невідкладного розгляду, про що доповіли керівники структурних підрозділів Одеської ОВА.
По завершенню селекторної наради начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько провів нараду з головами територіальних громад з питань щодо проведення робіт з облаштування та приведення в готовність захисних споруд цивільного захисту до навчального року у закладах освіти територіальних громад Роздільнянського району та облаштування додаткових місць для розміщення внутрішньо переміщених осіб.
За результатами селекторної наради очільник району надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.
За матеріалами Роздільнянської ОВА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень