Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Селекторна нарада з обласною військовою адміністрацією

Дата: 25.07.2023 16:13
Кількість переглядів: 78

Сьогодні, 25 липня, Степанівський сільський голова Наталія Бараненко взяла участь в селекторній нараді, яка проходила в режимі відеозв’язку під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера. У заході взяли участь начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, його заступники, голови громад району, представники районної ради, районного відділу поліції ГУНП в Одеській області і територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Фото без опису
Про впровадження в роботу центрів надання адміністративних послуг Одеської області для ветеранів та їхніх родин доповів начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОВА Станіслав Ніколайчук.

Відтак, для ветеранів війни, членів їхніх сімей, родин загиблих Захисників і Захисниць України, особам з інвалідністю внаслідок війни стануть доступні послуги у ЦНАПах, зокрема, щодо встановлення статусів, видачі/заміни посвідчень, продовження дії документів, призначення грошової допомоги чи компенсації тощо.
Зі станом висвітлення діяльності Одеської ОВА, її структурних підрозділів, районних державних (військових) адміністрації та комунікації з населенням в умовах дії правового режиму воєнного стану ознайомила присутніх т.в.о. начальника управління комунікацій та інформаційної політики ОВА Юлія Тищицька. 
Також під час наради були розглянуті проблемні питання, що потребують невідкладного розгляду, про що доповіли керівники структурних підрозділів ОДА та начальники РВА.
По завершенню селекторної наради очільник району провів робочу нараду з головами територіальних громад району.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень