Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні медичні працівники Степанівської громади, Роздільнянщини, всієї України!

Дата: 27.07.2023 10:43
Кількість переглядів: 40

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом! 

Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. Ви – справжні герої, які залишаються міцними навіть у найтяжчі моменти. Ваша незламна воля, нескінченне бажання допомагати та лікувати заслуговують найкращого. А мудрість і професіоналізм є джерелом надії для мільйонів людей. Особливо зараз, в складних реаліях військового часу, коли лікарі дають друге життя, ставлять на ноги після важких поранень, вселяють надію та оптимізм нашим воїнам. 

Фото без опису
Дякуємо за ваші безцінні зусилля та відданість медичній справі. Нехай у вашому житті завжди буде менше втоми, більше енергії, менше розчарувань і більше вдалих днів. Нехай воно обдарує щасливими моментами та приємними спогадами, приносить мир та чисельні перемоги.
З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень